Activiteiten

Vanuit MMM worden diverse activiteiten georganiseerd die mensen de gelegenheid geven tot ontmoeting, participatie en zinvolle tijdsinvulling.
Bij alle activiteiten is deskundige begeleiding aanwezig, die zorgt voor organisatie en sturing waar nodig. Voor deelname wordt een begeleidingsvergoeding gevraagd en bij activiteiten met eten ook een eigen bijdrage voor de kosten.

Samen Eten
Wordt op zaterdagmiddag gehouden in Sittard. Een gelegenheid voor mensen om elkaar te ontmoeten bij het klaarmaken van een lekkere maaltijd, met de bedoeling deze ook samen in een gezellige sfeer te nuttigen. Vooral bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

SMAK
Samen Met Alleenstaande Kerels is de officiële titel van het koken en eten op woensdagavond. Goed en veel eten, gezamenlijk klaargemaakt en opgegeten. Hier nemen met name (jonge) mannen aan deel die autistische kenmerken hebben, die op zichzelf wonen en nog wat willen leren in de maaltijdbereiding of het gewoon gezelliger vinden om dit af en toe samen met anderen te doen.

Mountainbiken
Tweewekelijks op zondagmorgen van 9.00 tot 13.00 u. Fietsen over onverharde wegen en paden door het mooie Limburgse landschap. Een sportief en sociaal gebeuren waarbij enige conditie wel vereist is.

Muziek
Op vrijdagmiddag komen mensen bij elkaar die samen muziek willen maken die ook goed klinkt. Veelal wordt geoefend met materiaal uit de jaren zeventig en tachtig.

Uitstapjes
Voor mensen die teveel alleen thuiszitten en het niet lukt om zelf iets te organiseren worden regelmatig uitstapjes georganiseerd naar interessante plekken. Dat kan een dierentuin of pretpark zijn, maar ook de zee, een grote stad of museum.

 

 

 

     
  © design by reclamebureau magenta disclaimer